Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - اطلاعات و صورت‌های مالی تلفیقی (حسابرسی نشده) میاندوره‌ای ۶ ماهه منتهی به پایان شهریورماه امسال بانک ملت در سامانه جامع اطلاع رسانی ناشران (کدال)، منتشر شد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بررسی اطلاعات و صورت‌های مالی تلفیقی دوازده ماهه منتهی به ۱۴۰۰.۰۶.۳۱ (حسابرسی نشده) بانک ملت نشان می‌دهد در بخش صورت سود و زیان جامع این بانک، سود خالص این بانک در دوره منتهی به ۱۴۰۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۰۶.۳۱ با افت ۵۶.۱۹۴ درصدی نسبت به رقم حسابرسی شده در زمان تجدید ارائه شده پایان تابستان سال گذشته، به رقم ۳۰,۳۵۸,۹۶۰ میلیون ریال رسیده است.

دلایل کاهش سود بانک ملت چیست؟

در این باره، مجتبی کحالی معاون مدیرعامل در امور مالی با ارسال نامه ای به واشقانی ریاست نظارت بر ناشران گروه مالی و خدماتی، در خصوص دلایل کاهش سود شهریورماه ۱۴۰۰ بانک ملت نسبت به دوره مشابه سال قبل، اعلام کرد:

یکی از دلایل عمده کاهش سود شش ماهه منتهی به ۳۱ شهریورماه ۱۴۰۰ نسبت به دوره مشابه سال گذشته، عدم تغییر نرخ تسعیر اقلام دارائی‌ها و بدهی‌های ارزی در پایان شهریور سال جاری نسبت به پایان سال قبل بوده است. در صورتیکه نرخ تسعیر ارز در شش ماهه اول سال ۱۳۹۹۹ به ازای هر دلار از ۹۰,۰۰۰ ریال در پایان سال ۱۳۹۸ به ۱۱۰,۰۰۰ ریال در پایان شهریور ۱۳۹۹ رشد داشت که منتج به شناسایی و ثبت مبلغ ۱۰۴,۰۰۰ میلیارد ریال سود تسعیر ارز در صورت های مالی شش ماهه اول سال ۱۳۹۹ گردید.

وی در ادامه این نامه افزود: با استناد به بند ۴ گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی بر روی صورت های مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۹ و حسب اعلام صندوق بازنشستگی کارکنان بانک‌ها و اجراء تکالیف مجمع عمومی عادی سالیانه بانک، این بانک با کسری ذخیره ۲۷۰,۳۱۳ میلیارد ریالی مواجه می باشد و از این بابت می بایست ذخیره لازم در حساب ها منظور گردد. لذا به منظور تعدیل بند مذکور، در صورت های مالی شش ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۰، صرفا مبلغ ۳۵,۸۰۰ میلیارد ریال هزینه اکچوئری منظور شده است. مزید استحضار اعلام می دارد بانک به مبانی و محاسبات انجام شده توسط صندوق اعتراض و با عقد قرارداد جداگانه با کارشناسان خبره، راسا نسبت به انجام محاسبات اکچوئری اقدام نموده که در حال انجام می باشد.

با عنایت به مراتب ذکر شده در بند ۱، به استحضار می رساند در صورت حذف سود تسعیر ارز (مبلغ ۱۰۴,۰۰۰ میلیارد ریال) و همچنین حذف هزینه های مترتب از سود تسعیر مانند هزینه مطالبات مشکوک الوصول (مبلغ حدود ۴۵,۰۰۰ میلیارد ریال) از سود و زیان دوره شش ماهه اول سال ۱۳۹۹، سود خاصل هر سهم (بدون تسعیر ارز) حدود ۴۸ ریال می‌بود در صورتیکه در شش ماهه اول سال جاری سود هر سهم به مبلغ ۱۴۷ ریال گزارش گردیده است، که نشان از رشد بیش از سه برابر در سود خالص نسبت به مدت مشابه در سال قبل دارد.

عضو هیات عامل بانک ملت در پایان این نامه تاکید داشته است: بنابراین عملکرد این بانک، همانگونه که در گزارشات عملکرد ماهانه منتشر شده در سایت آن سازمان (کدال) نیز منعکس گردیده است، بسیار مناسب بوده و نه تنها کاهش نداشته است بلکه رشد قابل توجهی نسبت به دوره مشابه در سال گذشته داشته است.

تصویر نامه مذکور در ادامه قابل مشاهده است؛

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: شش ماهه اول سال صورت های مالی میلیارد ریال تسعیر ارز بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۴۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مسئله نخست کشور، موضوع اقتصاد است و همه نیز به آن اذعان دارند، اما آرایش امروز مدیریت کشور چقدر با این وضع اقتصادی، متناسب بوده است؟ اگر امروز به عملیات وعده صادق افتخار می‌کنیم که عزتی برای ما در دنیا خلق کرده است، ناشی از آرایش مدیریتی متناسب با آن عملیات در کشور بوده است، بنابراین اکنون کشور ما نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات آذربایجان شرقی با هدف تدوین برنامه‌های دستگاه‌های اجرایی برای تحقق شعار سال و همکاری با بخش خصوصی در این برنامه، گفت: نظام اداری کشور در یک استان متمرکز شده است، اگر نتوانیم اختیارات متناسب به استان‌ها واگذار کنیم، جهش تولید اتفاق نمی‌افتد. برخی از مدیران کل ما، در برخی امورات تبدیل به نامه رسان شده‌اند، امیدواریم قانون خوبی در موضوع تفویض اختیارات استانی تحت آرایش مدیریتی کشور تدوین شود.

وی اظهار کرد: نمی‌توان همه استان‌ها را به یک چشم چشم دید، اگر به دنبال توسعه اقتصادی هستیم، برنامه ریزی برای استانی که هیچ ورودی و خروجی ندارد با استانی که مرز دارد، نباید یکسان باشد. مثلاً ۷۰ درصد خرمای کشور در آذربایجان شرقی بسته بندی و صادر می‌شود، یعنی بسیاری از استان‌های جنوبی در فصل برداشت خرما به دنبال مدیران استان ما هستند تا خرمایشان را بخرند. از سویی هشت میلیارد تن ذخایر قطعی معدنی در استان وجود داشته و نخستین استان معدنی کشور هستیم، اما تا به حال چقدر به این ظرفیت توجه شده است؟

رحمتی ادامه داد: بالغ بر ۳۵۰ هزار تن کنسانتره از استان آذربایجان شرقی صادر می‌شود ۲ کارخانه ۲۰۰ هزار تنی تولید کاتد در استان داریم که تا پایان سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شوند. در حالی که کل تولید کاتد کشور ۲۹۰ هزار تن با حدود ۲ میلیارد دلار ارزآوری است. بر این اساس آذربایجان شرقی به تنهایی می‌تواند ۲ میلیارد دلار دیگر ارزآوری داشته باشد اما آیا به همین نسبت به این استان ارزش قائل هستیم؟

وی تاکید کرد: باید اطلس سرمایه گذاری و توسعه کشور یک بار دیگر بازنگری شود، آذربایجان شرقی می‌تواند در موضوع ارزآوری و صادرات کشور غوغا کند هرچند که اکنون نیز غوغا کرده است.

وی افزود: این استان، ظرفیت‌های متعددی دارد اما عدم آرایش مدیریتی مناسب و عدم نگاه و توجه به آن باعث شده تا سرعت پیشرفت‌های استان کاهش یابد، ما باشیم یا نباشیم، بخش خصوصی کار خودش را می‌کند ما فقط باید کارشان را سرعت بخشیم.

وی با اشاره به وضعیت اعطای تسهیلات بانک‌های استان، گفت: کل منابع بانکی استان‌ها ۲۱۵ همت در سال ۱۴۰۲ بوده که ۱۶۳ همت برای بانک‌های دولتی و ۵۱ همت برای بانک‌های خصوصی است، نسبت مصارف به منابع در بانک‌های کل استان ۷۹ درصد و در بانک‌های خصوصی استان فقط ۹ درصد بوده که نشان می‌دهد ۹۱ درصد از منابع استان توسط بانک‌های خصوصی آذربایجان شرقی در خارج از استان مصرف می‌شود، با صراحت می‌گویم که جلسه بعدی، نام این بانک‌های خصوصی استان را به رسانه‌ها اعلام می‌کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وضعیت کامیون و کشنده‌های متوقف شده واحدهای خصوصی استان در پشت مرز، گفت: بهینه سازی مصرف سوخت جز با تغییر و نوسازی امکان پذیر نیست، واحدهای خصوصی نسبت به واردات کشنده‌های مناسبی اقدام کرده‌اند ولی مشکل تخصیص ارز دارند. پیشنهاد می‌کنیم برای حل این مشکل، مجوزی داده شود تا این دستگاه‌ها پشت مرز نمانند و با گواهی موقت، اجازه ورود به مناطق ویژه ما صادر شود.

کد خبر 6095212

دیگر خبرها

  • کارگران شهرداری رودبار به عدم تحقق مطالبات خود اعتراض دارند
  • تلاش می‌کنیم ایستگاه دارک تا قدس در خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • تلاش می‌کنیم بخشی از خط دو مترو تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • آخرین قیمت طلا، سکه و دلار تا پیش از امروز ۱۵ اردیبهشت
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • اعلام نتیجه اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی و برگزاری حراج دوم در سال ۱۴۰۳
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند