Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - بانک های ملت و صادرات و تجارت به بزرگترین سهامداران عدالت تبدیل شده و توانستند بدهی 290 هزار میلیارد ریالی خود از دولت را پس بگیرند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از بانکداری ایرانی، دولت به بانک های ملت و صادرات و تجارت مبلغ 1112 هزار میلیارد ریال بدهی داشته و چندسالی است که این بدهی در حساب دولت باقی مانده است و مشمول چند هزار میلیارد ریال سود شده است که باید دولت به بانکهای مذکور بپردازد اما دولت تاکنون تصمیمی برای تسویه این بدهی نداشته است تا اینکه در روز های اخیر مصوب کرده مبلغ 290 هزار میلیارد ریال از بدهی خود به این بانکها را از محل سهم عدالت پراخت کند اما هنوز خبری از تسویه سود نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در صورت های مالی حسابرسی شده پایان سال 1398 آمده است که دولت به بانک تجارت مبلغ 464 هزارو 515 میلیارد ریال ، به بانک صادرات مبلغ 489 هزار و 279 میلیارد ریال و به بانک ملت مبلغ 159 هزار و 511 میلیارد ریال بدهی دارد.
نکته جالب توجه اینکه در پایان سال 97 این میزان از بدهی بسیار کمتر بوده و با رشد مواجه شده است که یکی از دلایل اضافه شدن مبلغ ، سودی است که دولت باید بپردازد اما مبادرت به این کار نمی کند و این کار باعث افزایش بدهی دولت می شود.
بر اساس این گزارش بدهی دولت به بانک ملت در سال 97 معادل 123 هزار میلیارد ریال بوده که در سال 98 رشدی 30 درصدی داشته است همچنین بدهی دولت به بانک صادرات در سال 97 معادل 404 هزار میلیارد ریال بوده که در سال 98 رشدی 21 درصدی داشته‌ است و در نهایت بدهی دولت به بانک تجارت در سال 97 رقم 402 درصد بوده که در سال 98 ردی 15 درصدی را تجربه کرده است.
بر اساس این گزارش، هیات دولت در جلسه بعدازظهر روز یکشنبه 7 دی ماه 1399 و در اجرای جزء (2) بند (الف) ماده واحده قانون الزام دولت به پرداخت یارانه های کالاهای اساسی از طریق واگذاری باقی مانده سهام دولت در شرکت‌های پالایشی، صنعتی و بیمه ها و بانک ها، با واگذاری باقی مانده سهام دولت در تعدادی از شرکت‌های بورسی به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت موافقت کرد.
در این جلسه که به ریاست روحانی رئیس‌جمهوری برگزار شد، وزارت امور اقتصادی و دارایی (سازمان خصوصی سازی) مکلف شد مجموعاً معادل مبلغ 435 هزار میلیارد ریال از باقی مانده سهام متعلق به دولت در شرکت‌های پالایش نفت تهران، تبریز، اصفهان، بندرعباس و شرکت‌های سرمایه‌گذاری ملی ایران، تولید تجهیزات سنگین – هپکو و ایران ترانسفو را به بانک‌های ملت، صادرات و تجارت واگذار کند.
همچنین انتقال گیرندگان مکلفند معادل 145 هزار میلیارد ریال از بهای سهام مورد واگذاری را به نسبت میزان تعیین شده توسط وزارت امور اقتصادی و دارایی، به صورت اقساط طی چهار قسط مساوی (ماهیانه تا پایان سال جاری) بدون سود فروش اقساطی را به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند تا با تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور صرف پرداخت به مشمولین شود.
لازم به ذکر است معادل 290 هزار میلیارد ریال از سهام موضوع این تصویب نامه بابت «تأدیه بدهی دولت به بانک‌های فوق» واگذار می‌شود.
پرداخت کلیه کارمزد و هزینه‌های نقل و انتقال سهام موضوع این تصویب‌نامه بر عهده انتقال گیرندگان خواهد بود و نقل و انتقال این سهام از پرداخت مالیات نقل و انتقال معاف است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هزار میلیارد ریال بدهی دولت به بانک صادرات و تجارت بانک های ملت باقی مانده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۹۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است

موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر روند ساخت وساز پروژه های نهضت ملی مسکن در مقایسه با سال های گذشته با استفاده از ظرفیت های مردمی رشد مناسبی داشته است گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند روند ساخت وساز را گسترش دهد و دولت باید براساس شعار سال مشارکت های مردمی را در اولویت برنامه های خود قرار دهد.

وی افزود: دولت در حال حاضر این برنامه را در خصوص پروژه های مسکونی اجرایی کرده‌ است و با مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت های مردمی اقدام به اجرای پروژه های ویلایی کرده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: عرضه زمین و پرداخت تسهیلات ساخت از سوی بانک ها می تواند بازار مسکن را تقویت کند و تولید مسکن را افزایش  دهد.

وی افزود: امیدواریم همکاری بانک ها در این بخش تقویت شود تا متقاضیان و مردم هم در این بخش پای کار بیایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تورم در دولت رئیسی چند؟ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • پاسخ همتی به انتقاد خبرگزاری دولت
  • حجت الاسلام استاد علوی تهرانی در مسجد امیر به سخنرانی می پردازد
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • معمای وام ازدواج ۱۴۰۳ چگونه حل می‌شود؟
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!